Little Known Facts About קידום אתרים בגוגל.



רלוונטיות = שהיינו שמחים להיות בתוצאות הראשונות כאשר גולש היה מחפש את אותה מילה / ביטוי בגוגל.

הרעיון הוא בעצם לאתר כמה שיותר מילות מפתח שרלוונטיות לאתר אותו אנו מקדמים.

זאת חלוקה דיכוטומית וגסה מאד, יכולות להיות עוד מליון סיבות אבל לא אלאה אתכם יותר מדי בפרטים בשלב זה.

במקרים כאלו, מטרתו של פרסום התוכן הוא הרבה פעמים לתפקד כתזכורת לכך שהעסק חי וקיים וממשיך לספק שירותים.

מאמר שמסביר היטב במה כדאי להשקיע – תוכן או קישורים תוכלו למצוא כאן.

זה לא רק על איך לעשות את החלק הטכני אלה גם על איך לבנות עסק להכנסה פסיבית בעזאץ הכלים.מאד מומלץ!

ניתוח אתרי המתחרים יעלה אצלכם רעיונות טובים שתוכלו לבצע גם על אתר הלקוח שלכם. זה גם ייתן לכם אינדיקציה לדעת מול מה אתם עומדים.

קידום עצמאי אומר שעליכם לעשות מחקר מילות מפתח בעצמכם. עם זאת, בגלל שזה שלב כל כך קריטי – הייתי מציע לשקול לעשות זאת בעזרת מישהו חיצוני כמו מקדם אתרים או סוכנות קידום אתרים מקצועית.

לעומת זאת, שיעור הקלקות גבוה של גולשים על תוצאת חיפוש, יחד עם מדדים נוספים כמו זמן השהיה שלהם באתר, מספר הדפים בהם צפו ומדדים נוספים, יכול לאותת לגוגל על תוצאת חיפוש רלוונטית לשאילתות מסוג זה click here שביצע הגולש.

בחירת אסטרטגיית התוכן צריכה להתבצע כבר בשלבים הראשונים של קידום האתר, עוד בשלב התכנון. בשלב זה תעשו שימוש בכלי מחקר מתקדמים על מנת להבין מה מעניין את הגולשים בנישה שלכם, באיזו תדירות תפרסמו תכנים באתר, מה יהיה האורך של המאמרים, מי יכתוב אותם, מה תהיה תצורת ההתקשרות מול כותבי התוכן, מה נדרש על מנת לכתוב תוכן בנישה שלכם, ובפרט, האם נדרשת הכשרה מיוחדת, תואר אקדמי ייעודי, גישה למקורות מידע שעולים הרבה כסף, או שמא, כל כותב תוכן מתחיל יוכל לבצע את העבודה.

כל מקדם אתרים ידאג לחיבור האתר לקונסול של גוגל ויבקש מבעל האתר להעניק לו גישה לקונסול לצורך ביצוע עבודתו השוטפת.

על אופטימיזציה של תקציב הזחילה תוכלו לקרוא במאמר שצורף בקישור.

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

מנועי החיפוש השונים כוללים רכיבי תוכנה אשר נקראים זחלנים. תפקידם של הזחלנים הוא לסרוק את הרשת מפעם לפעם, למצוא דפי אינטרנט חדשים או כאלו שהתוכן בהם עודכן ושונה, להחליט האם מנוע החיפוש מעוניין לאנדקס אותם, ובמידה וכן, לשמור עותקים של הדפים האלו במאגרי המידע שלו.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *